Pergilah Bulan Madu Walau Dekat-Dekat. Sekalipun Jadilah.

Bila sebut percutian bulan madu ramai yang fikir kena habiskan beribu-ribu. Bila sebut saja bulan madu mesti ramai saja yang skeptikal mesti nak kena pergi oversea. Come on lah. Pergi bulan madu sama seperti buat majlis kahwin. Peribahasa yang paling sesuai adalah ukurlah baju di badan sendiri.

Di Malaysia sendiri ada banyak dan pelbagai destinasi percutian untuk bulan madu. Pilihlah ikut bajet. Pilihlah ikut kemampuan. Mahal atau murah percutian bulan madu anda bukan penentu. Yang penting bagaimana setiap detik percutian anda itu di isi bersama. Jika pergi bulan madu di Las Vegas pun tapi tak dapat luang masa bersama apalah makna percutian bulan madu anda itu.

Jangan nanti-nanti.. Sebab nanti langsung tak jadi..

Sebelum mula rutin harian, sebelum mula masuk kerja. Nah susun dulu siap-siap bila tarikh percutian bulan madu anda. Minta cuti siap-siap dengan bos. Rancang betul-betul dengan pasangan. Percayalah kalau tak rancang siap-siap dan hanya ternanti-nanti memang tidak menjadilah jawabnya.

Jom layan gambar bulan madu di cameron oleh pelanggan yang dah follow pakej kami :-

pakej bulan madu cameron hinghland-1

Bila lagi nak berbual sambil menghirup teh panas berdua tanpa gangguan.

pakej-bulan-madu-cameron-2

Romantic time.. Uhuk Uhuk..

pakej-bulan-madu-cameron-3

Saya honeymoon.. Awak bila..?

pakej-bulan-madu-cameron-4

Selfie Jangan Lupa..

pakej-bulan-madu-cameron-5

Cuaca dingin malam di cameron memang layan makan steamboat bersama cinta hati

pakej-bulan-madu-cameron-6

Bila lagi nak beromantik dengan strawberry coklat kan..

pakej-bulan-madu-cameron-7

Sesi Melawat Taman Bunga Rose. (Sesi lawatan ini dah termasuk dalam pakej yang dipanggil country side tour)

pakej-bulan-madu-cameron-8

Sedap kan.. Ini Boleh beli di Plantation Boh

pakej-bulan-madu-cameron-10

Butterfly Farm. Ini Pun dah termasuk dalam package yang digelar country side tour

pakej-bulan-madu-cameron-9

Ini yang kami maksudkan tadi. Plantation farm

2

Pemandangan yang sama pergi dengan orang berbeza belum tentu sama. Pergilah honeymoon walau dekat2.

Anda berhajat nak pergi bulan madu di cameron? –>

Add Comment