Broga Bliss Eco Garden Menggamit Dari Kesibukan Kota

Penat dengan rutin harian. Dapat peluang bercuti, cuti pula tak panjang. Jangan kuatir kalau anda orang yang bekerja di kota raya Kuala Lumpur atau tinggal di Klang Valley dan sekitar. Kami nak kongsi dengan anda satu port baik untuk seisi keluarga. Walau perjalanan tak sampai pun sejam. Kini anda dah boleh menikmati bau hutan yang penuh segar dan relax.

1

Kolam yang terdapat disini

2

Gambar kolam lagi..

3

Suasana Pagi. Ohsem kan..

5

Anak-anak mandi kolam. Mak & Abah masak BBQ.. Nyum2
8

Sudut pandang kolam..

10

13

Pemandangan Senja.. Senja2 pun mandi tak da hal..

14

Sudut dapur yang boleh diguna pakai pengunjung

15

Sudut landskap yang menenangkan.. Hijau..

17

Aktiviti BBQ yang boleh dilakukan sepanjang disana.

Baca Lagi : 5 Homestay Unik Percutian Bersama Keluarga

Cerita-cerita juga kan.. Lokasi ini dimana. Hehe.. Baiklah bagi mereka yang berminat untuk datang ke sini. Boleh direct contact pengurusan mereka seperti dibawah:-

Broga Bliss Eco Garden Contact : 60193318890 (Nori) | 0133887888 Cindy  | Alamat : Lot 5414, Mukim Lenggeng, Negeri Sembilan, 71750 Seremban Email: brogabliss@gmail.com

p/s : kalau takut lupa tempat ini share di wall anda.

Add Comment