Panorama Sky Miror Kini Hanya Di Kuala Selangor

Nak dapat view yang ohsem lagi superb ala-ala ‘sky miror’ di Iceland? Tak perlu pergi jauh. Kini anda boleh dapatkan panorama gambar yang sama hanya di Kuala Selangor. Lokasi yang kami maksudkan ini sebenarnya dikatakan di tengah laut. Untuk sampai ke sini anda hanya perlu menaiki boat 30 minit perjalanan. Setibanya sampai anda hanya perlu menunggu air laut surut untuk dapatkan view sky miror ini. Alah nak gambar cantik kenalah bersabar sikitkan. hehe

Cuma harapan kami bila tempat ini dah semakin viral maka semakin ramai pengunjung yang akan kesini. Kami harapkan jagalah kebersihan kawasan itu. Jangan buang sampah merata-rata. Jom layan gambar sky miror Kuala Selangor ni..

Sky Mirror di Kuala Selangor-1

Memang best kalau datang ramai-ramai kan…

Sky Mirror di Kuala Selangor-2

Prop jangan lupa bawa sekali..

Sky Mirror di Kuala Selangor-3

Gambar solo jangan lupa.. nanti nak bagi bf cane.. 😛

Sky Mirror di Kuala Selangor-4

Tempat cantik amik gambar macam mana pun cantik..

Sky Mirror di Kuala Selangor-5

Feeling good..

Sky Mirror di Kuala Selangor-6

Gambar solo lagi untuk buat koleksi peribadi..

Sky Mirror di Kuala Selangor-7

Gambar lompat-lompat mesti ada jugak jangan lupa

Sky Mirror di Kuala Selangor-8

Gambar lompat berkumpulan pun sama.. Apalah makna lompat sorang2

Sky Mirror di Kuala Selangor-9

Baca lagi : Fenomena Alam Ini Akan Buatkan Anda Seperti Berada Di Pergunungan Salji

Sumber Gambar : tidak diketahui.

p/s : Jika anda adalah owner gambar. Anda boleh pm kami semula untuk kami berikan credit.

Add Comment